GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Un nou joc The Witcher va intra in productie imediat dupa Cyberpunk 2077

CDPR nu doarme!!!

Se pare ca polonezii de la CD Projekt Red se tin de treaba, astfel vom avea un nou The Witcher. Jocul va intra in development dupa lansarea lui Cyberpunk 2077. Informatia ne-a fost oferita chiar de catre presedintele companiei, Adam Kiciński.

Kiciński a vorbit cu despre un „concept relativ clar” pe care compania il are pentru urmatorul joc din serie. Productia pentru acesta va incepe imediat dupa ce noul Cyberpunk 2077 va ajunge pe rafturile magazinelor. Probabil acesta este si motivul pentru care noua lansare a fost amanata, astfel studioul nu va trebui sa repare probleme dupa lansare.

Aparent, noul The Witcher nu va fi un sequel direct al jocului din 2015 si nici nu se va numi The Witcher 4. Kiciński a mai spus si ca toate jocurile pe care CDPR le are in plan, au la baza fie povestea vanatorului de monstri, fie universul Cyberpunk. O echipa mica din studio va avea ca scop dezvoltarea noului Witcher, in timp ce doua echipe mai mari vor asigura buna-starea tehnica a lui Cyberpunk 2077.

Nu avem mai multe detalii despre urmatorul joc The Witcher, iar tot ce stim pana acum este ca se va lega de povestea originala. O chestie este sigura insa: jocul va vedea lumina zilei pe platformele next-gen, oricand ar aparea acestea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button