GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Un nou joc Saints Row este în lucru

Și un TimeSplitters

Din moment ce Gamescom este la o aruncătură de băț distanță, este timpul ca diverse companii de prin colțul nostru al planetei să anunțe cam la ce să ne așteptăm să vedem de la ei în următorii ani.

Iar THQ Nordic a dezvăluit câteva lucruri foarte interesante zilele trecute. Primul dintre ele este că Volition lucrează acum la un joc nou nouț din seria Saints Row. Acum, probabil vă întrebați unde s-ar putea îndrepta seria, din moment ce ultimele jocuri au mutat acțiunea acestei clone de GTA în spațiu, în matrice și în iad. S-a îndepărtat atât de mult de materialul său de origine, încât a început să semene mai mult cu Prototype. Așa că ce ar putea să facă Volition? Va trebui să așteptăm și să vedem unde se va muta Saints Row. Probabil nu vor mai putea refolosi a patra oară harta de la al treilea joc.

Cert este că studioului nu i-ar strica un hit, din moment ce ultimul joc pe care l-a dezvoltat, Agents of Chaos, n-a avut prea mult succes și nici nu a reușit să atragă prea multă atenție. Probabil unii dintre voi nici nu ați realizat că se numea de fapt Agents of Mayhem.

O altă dezvăluire făcută de THQ Nordic este că Dead Islands 2 are un nou dezvoltator, studioul Dambusters, ce a fost responsabil pentru cel mai recent joc Homefront. Așa că în acest ritm probabil va fi lansat când s-a săturat toată lumea de jocuri zombie. Dar, mai important de atât, TimeSplitters va reveni, un nou joc fiind acum în dezvoltare în colaborare cu unul din creatorii seriei, Steve Ellis.

Jocurile acestea nu vor fi lansate prea curând, dar poate vom vedea un trailer pe la Gamescom.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button