GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Un nou joc românesc, Space Mercs

Hai să începem săptămâna cu anunțul unui nou joc românesc. Prietenul nostru de la Bearded Giant Games a dezvăluit seara trecută Space Mercs.

Jocul ia forma unui shooter cu nave spațiale, la care veți cutreiera printr-o campanie cu 30 de misiuni, nimicind în esență orice se mișcă și ferindu-vă de ce nu nimeriți. Pe lângă campanie mai aveți la dispoziție un mod de bătălie rapidă, dueluri, plus un mod de supraviețuire la care va trebui să vă înfruntați cu val după val de inamici, până ce nu mai puteți.

Pe parcursul jocului veți avea la dispoziție o selecție de nave, îmbunătățiri pentru acestea, precum și foarte mult Linux. Nu doar pentru că jocul va fi lansat pentru Linux, sub inițiativa „Linux First” a studioului, dar și pentru că navigarea printr-unele din meniurile jocului se face prin tastarea la o linie de comandă a unor instrucțiuni tipice pentru acest sistem de operare.,

space mercs

Space Mercs va fi disponibil din luna iunie, variante de testare urmând să fie lansate spre sfârșitul lunii pentru cei interesați. În ceea ce privește cerințele de sistem, nu cred că veți avea mari probleme rulându-l pe cam orice fel de PC ați avea, atât timp cât a fost produs în ultimul deceniu și ceva.

[Bearded Giant Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button