GamingPC&ConsolesTech&IT

Un nou joc Power Rangers urmează să fie lansat pe PC

Un nou joc de fighting în universul Power Rangers, intitulat Power Rangers: Battle for the Grid, tocmai a fost anunțat pentru PC și console. În ciuda personajelor preluate din jocul mobil Power Rangers: Legacy Wars, se pare că Battle for the Grid este un titlu nou, conceput special pentru console și PC.

Potrivit unui tweet de pe contul oficial al Battle for the Grid, jocul va avea „o mecanică de luptă complet nouă” în comparație cu Legacy Wars, precum și „seturi de mișcări diferite” pentru fiecare luptător. Directorul de creație al Hasbro, Jason Bischoff, a declarat că Battle for the Grid urmează să includă atât un mod de poveste, cât și conținut online PvP, DLC-uri și crossplay între plaftorme. El a adaugat că, spre deosebire de Legacy Wars, Battle for the Grid nu va fi un titlu free to play.

Pe site-ul oficial al Battle for the Grid, sistemul de luptă este descris ca fiind „ușor de învățat, dar greu de stăpânit”, cu provocarea principală fiind ca jucătorii să știe „când să lovească, nu cum”. Jocul include eroi și răufăcători din muți ani de emisiuni TV, filme și benzi desenate din universul Power Rangers, iar conform site-ului oficial se pare că vom avea parte de 15 caractere jucabile.

Power Rangers: Battle for the Grid este programat să apară pentru PC, Xbox One, PS4 și Switch în aprilie 2019. Cei care fac pre-comandă la joc vor primi skinul Mighty Morphin’ Green Ranger v2. Mai jos puteți urmări un trailer care include și secvențe de gameplay din Power Rangers: Battle for the Grid.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button