PC&Consoles

Un nou joc Hitman este pe drum

IO Interactive sărbătorește în acest moment lansarea ediției Game of the Year a lui Hitman, studioul mulțumind celor care susțin continua existență a companiei prin cumpărarea acestei versiuni a jocului.

Cu această ocazie a mai dezvăluit că anul viitor va fi anunțat un nou joc Hitman. Nu un al doilea sezon, ci un joc nou. Momentan nu se pot oferi detalii concrete, dar studioul a declarat că se face progres pentru integrarea de funcții noi și elemente care își fac apariția pentru prima dată în franciză.

Care ar fi acele elemente nu îmi pot imagina în acest moment. Sper doar că este vorba de lucruri demne de un simulator de asasinare, nu de un shooter third person oarecare. O funcție care tare sper să fie inclusă în următoarea variantă a lui Hitman este folosirea non-contextuală a ustensilelor de luptă corp la corp. Nu de alta, dar este cam ridicol ca într-un joc precum Hitman să nu poți să arunci cu un cuțit doar pentru că ținta este deja al pământ, adormită. Blood Money permitea astfel de lucruri, motiv pentru care tot este considerat a fi cel mai bun din serie.

Un factor important de luat în considerare este că următorul joc Hitman va fi construit fără interferență de la Square Enix, o companie care la un moment a dorit să îl înlocuiască pe David Bateson, vocea personajului principal, încercând să atragă ceva mai multă atenție prin aducerea de nume ceva mai celebre. La urma urmei, a funcționat atât de bine la ultimul joc Thief.

[IO Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button