GamingMobilePC&ConsolesTech&IT

Un nou joc Game of Thrones este anunțat pentru mobile și PC

Nerial, Devolver Digital și HBO tocmai au anunțat Reigns: Game of Thrones, cea mai nouă iterație din seria Reigns. Folosind mecanici similare de la titlul original și continuarea sa Reigns: Her Majesty, următorul joc te pune în controlul unuia dintre personajele principale din Game of Thrones, spre deosebire de un rege sau o regină fără nume.

Titlurile Reigns sunt jocuri axate pe glisat, astfel încât acestea se joacă într-un stil foarte similar cu aplicația de dating Tinder. Vi se dă controlul asupra unui regat pe care să-l conduceți și să abordați problemele una câte una. Fiecare problemă are două soluții posibile, iar tu poți alege una efectuând un swipe la stânga sau la dreapta. Seria include sute de probleme diferite de rezolvat, oameni de controlat și dezastre de gestionat – așa că continuați să jucați până când consecințele acțiunilor voastre vă sfârșesc domnia. Apoi, jocul continuă cu oricine este următorul în succesiunea pentru tron, care este de obicei copilul conducătorului anterior.

Reigns: Games of Thrones explorează posibilele sorți pentru personajele din seria HBO. Puteți alege să domniți ca Cersei Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Sansa Stark sau unul dintre ceilalți împărați sau regine din serial înainte de a decide soarta lor prin gestul de swipe la dreapta sau la stânga. Deoarece titlurile Reigns sunt construite pe baza alegerii, Reigns: Game of Thrones nu este legat de canonul materialului sursă. Pregătiți-vă să treceți prin rezultate complet noi și unice, cum ar fi Cersei reconstruind Marele Sept al Baelor sau Sansa Stark căsătorindu-se cu Jaime Lannister.

Reigns: Game of Thrones vine pe PC și pe dispozitivele mobile în luna octombrie, și va costa 4 euro. În timp ce așteptați, puteți juca Reigns: Her Majesty pe PC și dispozitive mobile sau titlul original pe PC, dispozitive mobile și Switch.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button