PC&Consoles

Un nou joc de lupte Dragon Ball va ajunge pe mobile

Un nou joc de lupte din franciza Dragon Ball a fost anunțat pentru dispozitivele mobile. Se numește Dragon Ball Legends, și va sosi pe iOS și Android anul acesta.

Bandai Namco spune că controlul jocului a fost personalizat pentru dispozitivele mobile, deci nu vom avea combinările complexe pe care le știm din jocurile de lupte de pe console. Legends vă va pune în situația de a vă folosi de diverse cărți din partea de jos a ecranului pentru a executa atacuri și a înlănțui combinații de lovituri. Atacul unui cartonaș galben, de exemplu, va declanșa un atac la distanță, în timp ce unul roșu va activa un atac corp la corp, iar cel albastru va efectua o mișcare specială.

Personaje ale seriei precum Goku, Piccolo, Frieza și Nappa au fost confirmate pentru Dragon Ball Legends, mai multe detalii fiind așteptate foarte curând.

Acest joc de luptă bazat pe cărți pentru mobile va conține un nou personaj principal creat de Akira Toriyama și va permite lupte la nivel mondial prin utilizarea platformei Google Cloud. Vă puteți preînregistra acum pentru joc în Google Play. Rugați-vă să aveți un telefon suficient de puternic pentru a îl putea rula.

Să sperăm Legends este la fel de bun ca cel mai recent joc Dragon Ball. FighterZ a sosit anul trecut pe PS4, Xbox One și PC și a fost apreciat de critici.

Pentru o scurtă prezentare, puteți arunca o privire pe trailerul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button