MORE

[Speculatie] Un nou joc Burnout este in dezvoltare?

Oare sa avem noi, gamerii, atata noroc? Se prea poate, avand in vedere ca studioul responsabil de realizarea acestei serie legendare tocmai a anuntat ca angajeaza noi oameni pe pozitii cheie de dezvoltare.

Anuntul a fost facut prin intermediul paginii de Facebook a producatorului, Criterion Games cautand noi membri care sa se alature echipei. Astfel, a aparut pe site-ul companiei o serie de noi posturi cheie necesare in dezvoltarea unui titlu.

Senior Sound Designer

Senior Concept Artist – Contract

Vehicle Handling Software Engineer – Contract

Software Engineer – Contract

Graduate Software Engineer – Contract

Vehicle Handling Designer – Contract

Environment Artist – Contract

Physics Engineer- Contract

Graduate Software Engineer

Game Designer- Vehicle Handling

De notat sunt doua pozitii intre toate aceste listari: Game Designer si Vehicle Handling Software Engineer, indicand ca studioul responsabil pentru legendarul Burnout fie dezvolta un nou titlu in serie, fie un nou joc cu masini. Cine stie, poate chiar un IP nou.

Au trecut opt ani de cand Burnout Paradise ne-a brazdat monitoarele si televizoarele, iar de atunci echipa a fost schimbata de la temelie, posibil din acest motiv executandu-se angajari pe baza de contract. Acum, urmeaza sa aflam ce ne rezerva viitorul, dar cel mai probabil discutam fie de un nou joc in serie, fie de un nou NFS produs de Criterion Games.

[Criterion Jobs]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button