STIRI IT

Un nou Humble Bundle este disponibil

Oferta de saptamana aceasta de pe Humble Bundle este foarte atractiva pentru cei care adora jocurile clasice de aventura si RPG-urile cu lupte tactice cu mici probleme, dar in rest foarte interesante.

Asa ca pentru urmatoarele 6 zile si 9 ore veti avea la dispozitie urmatoarele titluri la preturi foarte mici, cu optiunea de-a mai si dona catorva organizatii caritabile sau sa platiti mai mult producatorului. Decizia este a vostra.

Pentru 1 dolar aveti

  • Ink – un fel de platformer cu vopsea la care nu prea vezi mediul inconjurator pana ce e vopsit.
  • SpeedRunners – un alt platformer despre alergat si leganat prin nivele, intr-un efort de a termina inainte de oponentii tai, mai are si rachete, capcane si arata foarte amuzant.
  • Divekick – un joc de lupte in arena la care poti doar sari si lovi cu piciorul.

Pentru 3.20 dolari

  • Grim Fandango Remastered – varianta actualizata a unui joc de aventura legendar, facut pe vremea cand Tim Schafer chiar stia ce face
  • Dead State Reanimated – varianta reparata a lui Dead State, un joc anuntat inainte de explozia de zombies in jocuri, la care zombies nu era tocmai problema principala, ci relatiile inter-personale si supravietuirea. Serios, cand a fost anuntat chiar nu erau zombies la fiecare colt si parea foarte, foarte interesant. Inca este, dar acum sunt 50 de alte jocuri cu idei similare.

Pentru 8 dolari

  • Party Hard – un simulator despre ce se va intampla cu vecinii daca mai baga muzica la maxim la ora 2 noaptea in timpul saptamanii, inainte de un examen

Pentru 26 de dolari

  • Un tricou – este un tricou

[Humble Bundle]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close