GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Un nou Guilty Gear a fost anunțat

Lumea e plină de lupte, din nou

Măritul eveniment EVO 2019 s-a desfășurat săptămâna trecută, oferind fanilor jocurilor de lupte ocazia să asiste la competiții felurite și să vadă ce noutăți pregătește industria jocurilor în acest gen.

Iar anul acesta, la EVO, au fost o grămadă de noutăți. Aveam un nou The King of Fighters, avem ceva legat de Soul Calibur și Samurai Shodown, dar partea esențială este că vom primi un nou Guilty Gear. Studioul Arc System Works a prezentat un scurt trailer din noul joc, ce nu doar că arată de parcă ar fi unul cinematic, dar conține ceva gameplay din care putem trage câteva concluzii. Spre exemplu vom avea parte de un nou personaj, un samurai cu două săbii. Vom avea parte de arene cu mai multe nivele, din moment ce poți „sparge” dimensiunea a treia pentru a-ți azvârli oponentul într-o locație nouă, după cum făceau jocurile celor de la NetherRealm.

Mai important de atât, acest trailer ne confirmă două lucruri esențiale. Daisuke Ishiwatari continuă să aibă muzică excelentă în jocurile sale, iar Ky-Kiske și Sol Bad Guy continuă să se caftească din motive pe care probabil le-au și uitat în cei 20 de ani care au trecut de când a început conflictul. Ceva, ceva, ordin sfânt, ceva, ceva, Gears nu mor, ceva, ceva Dizzy, Justice, și toate cele. Sincer, nu știu cu siguranță care este povestea seriei, din moment ce aveam varianta în japoneză.

Dacă și voi sunteți în aceeași situație, aveți până anul viitor să ajungeți la zi. Noul Guilty Gear va fi lansat în 2020. Trebuie subliniat că pare puțin cam suspect faptul că nu are nici un număr în coadă. Mai suspect de atât, nu are nici un diez, nici un cuvânt aleator vârât pe acolo într-un mod ce are sens doar în Japonia. Nici o combinație de litere și cuvinte ce sună cool după câteva beri. E doar Guilty Gear.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button