MORE

Un nou Google Glass a fost zarit

Google a pus pe butuci Google Glass acum ceva vreme, proiectul ramanand la nivelul de tehnologie explorativa, fara sa existe si un produs destinat publicului larg. Dar tot da semne ca ar incerca sa creeze o varianta noua, imbunatatita, mai capabila sa faca ceea ce originalul promitea in clipurile sale de prezentare. Iar un exemplar din aceasta noua generatie de Google Glass s-ar putea sa fi evadat de la companie.

O casa de amanet din San Francisco a scos la licitatie pe Ebay ceva care seamana foarte mult cu Google Glass, de ara pana si numele „Glass” imprimat pe rama. Dar nu are tocmai acelasi design ca varianta clasica. In schimb, se aseamana cu editia trimisa pentru certificare catre comisia federala de comunicatii a SUA.

Glass 2

Licitatia a trecut in acest moment de 7 mii de dolari, asa ca evident lumea este foarte interesata de acest dispozitiv.

Google nu a emis in momentul actual nici un anunt despre existenta unei noi variante de Google Glass, desi in mod evident inca mai lucreaza la proiect.

Nu ar fi tocmai prima data cand un prototip a fost ratacit si-a ajuns pe unde nu trebuia, chiar si Apple patind asta cu o varianta de iPhone acum cativa ani, ducand la implicarea politiei si chiar la cateva razii.

In cazul in care se dovedeste a fi un fals, atunci este unul foarte convingator.

[ArsTechnica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button