Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Un nou gameplay video Fallout 4 arata cum functioneaza explorarea in joc

/
/
/
img

Pentru multi, trailer-ul de la E3 pentru Fallout 4 a avut un impact destul de… nostalgic, multi amintindu-si de primele momente in care Fallout 3 era anuntat cu multi ani in urma. Evident ca l-am putut vedea in toata gloria si splendoarea lui, doar ca am avut un comentator care tot voia el sa explice ceva acolo, si tot intrerupea trailer-ul. Ei bine, acesta a fost facut public pe net, fara sa il mai ascultam pe nenea simpatic care explica cum functioneaza universul Fallout.

Cine se astepta la un clip exploziv plin de actiune, credem ca a fost destul de dezamagit, trailerul explicand mai mult ceea ce urmeaza jucatorul sa experimenteze in Fallout 4, detaliind parca cu linie si de la capat mecanicile de gameplay si istoria jocului. Cu toate astea exista si ceva actiune, venind cu acel ceva nou de care seria avea nevoie. In plus, daca e sa ne uitam per ansamblu, momentul in care protagonistul intra in Power Armor este absolut senzational. Pana si muzica din fundal abunda de epic senzational. Nu vedem de ce n-ati arunca o privire peste trailer, are de toate si un final al naibi de grandios.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar