TECH

Un nou Flip-Phone Samsung este pe drum

Cine duce dorul vremii in care trebuia sa deschizi un telefon, fizic, pentru a-l putea utiliza, va avea in curand un nou mod prin care sa isi retraiasca tineretea. Samsung se pregateste sa lanseze inca un Flip-Phone, unul modern, care foloseste sistemul de operare Android Lolipop 5.1.1.

Telefonul pe care Samsung urmeaza sa il comercializeze in curand nu are un nume oficial, deocamdata, doar codul SM-G9198. Acest Flip-Phone este construit in jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon 808, are 2 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare si suport pentru carduri SD de pana la 128GB. Bateria sa are o capacitate de 2.020 mAh, si poate fi scoasa din telefon, la nevoie.

Ecranul Super AMOLED al dispozitivului are o diagonala de numai 3.9 inch, dar are o tastatura dedicata, in cazul in care vi se pare prea mic, si este acoperit cu un strat de Gorilla Glass 4. Telefonul este echipat cu o camera principala de 16 megapixeli, si una secundara de 6 megapixeli.

Samsung intentioneaza sa lanseze acest telefon in China, cerere principala pentru aceste tipuri de telefoane venind din Asia. Posibilitatea ca telefonul sa fie disponibil si in alte teritorii este mica, dar cine duce dorul unui Flip-Phone probabil va putea importa un astfel de model.

[Android Headlines]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button