PC&Consoles

Un nou expansion Path of Exile este acum la orizont

Path of Exile, RPG-ul de acțiune online gratuit, continuă să se extindă – după expansion-ul Fall of Oriath lansat la începutul acestui an, există deja unul nou pe drum. Numit War for the Atlas, accentul va cădea de această dată pe extinderea experienței de joc pentru cei mai veterani jucători. Dezvoltatorii au prezentat de curând o trecere în revistă rapidă a câtorva dintre noile zone și caracteristici pe care le veți găsi în expansion, pe care le puteți vedea și în videoclipul de mai jos.

Chris Wilson, director administrativ la Grinding Gear Games, a declarat:

În acest expansion, o mulțime de conținut nou este pentru jucătorii existenți, pentru că aceasta este nișa sa specifică. Cu toate acestea, conținutul care afectează nivelurile scăzute de jucători sunt patru skill gem-uri noi… toate aceste patru skill gem-uri pe care le adăugăm sunt legate de necromanță, dar sunt concepute astfel încât să le poți folosi și pe alte personaje. Nu trebuiesc neapărat să fie folosite de summoners.

În plus, vor exista și șase noi pietre de support, despre care Wilson spune că „sunt proiectate să schimbe modul în care funcționează aproape fiecare abilitate în joc. Și asta oferă mai multă personalizare pentru build-uri și mai multe lucruri pe care jucătorii noi le pot experimenta„. În ceea ce privește toate celelalte lucruri pe care le va adăuga expansiunea, iată un scurt rezumat:

  • O poveste în care alegeți să luptați împotriva fie a lui The Elder, fie a lui The Shaper
  • 32 de noi hărți randomizate pentru end-game
  • Echipamente noi pentru end-game: Shaped items și Elder Items
  • 50 de obiecte noi.
  • The Abyss Challenge League: O zonă pentru a lupta împotriva unei noi clase de inamici care apare în timp ce progresați în joc – ei vor oferi Abyss Jewels

Wilson a mai spus:

Liga de provocări pe care am adăugat-o este de asemenea disponibilă pe tot parcursul jocului. Nu este disponibil doar în end game. Modul în care funcționează ligile de provocare, este ca o oportunitate pentru un nou început, în esență un nou server. Și îi încurajăm pe toți să înceapă un nou personaj în liga de provocări.

The War for the Atlas vine pe Xbox One și pe PC pe 8 decembrie și, la fel ca și alte tipuri de conținut pentru Path of Exile, este gratuit. Pentru jucătorii europeni care au dorit să intre în joc în limba lor maternă, acest expansion va introduce în joc opțiuni de limbă germană, franceză și spaniolă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button