MORE

Un nou driver AMD isi face aparitia!

Chiar daca uneori au fost probleme cu driverele AMD nu poti sa nu apreciezi totusi interesul companiei pentru bunastarea fanilor sai si efortul pe care il depune ca sa ne ofere cele mai noi produse, dar si utilitare software care sa ne imbunatateasca experienta atunci cand ne jucam sau avem grija de sarcinile noastre zilnice.

De curand, compania a lansat un nou driver, Catalyst 15.9.1 Beta care repara memory leak-urile aparute in urma unor simple activitati. De exemplu, sa zicem ca voi aveti 16 Gb de ram si vreti sa va jucati un joc sau pur si simplu sa cautati ceva pe internet. Din cauza accelerarii grafice au fost cazuri in care memoria voastra se umplea instant si Windows-ul va tragea de ureche pesemne „Nene, da’ ce faci aici? Ma lasi fara memorie?”.

Sunt sigur ca asta poate sa fie foarte frustrant pentru voi mai ales ca uneori aveti nevoie de PC sa indepliniti chiar si obligatii de serviciu si nu prea este frumos sa fii lasat de izbeliste fix cand ai un deadline la un proiect sau trebuie neaparat sa iti potolesti „pohta” pe care o ai pentru un meci de CS:GO sau League of Legends. Sa nu va treaca prin minte sa va jucati la serviciu, ca imediat afla seful.

[AMD]

Articole asemanatoare

Back to top button