GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Un nou campionat de 1 milion de dolari va începe în Fortnite

Epic Games anunță începerea iminentă a Winter Royale, un campionat de Fortnite cu premii totale de 1 milion de dolari.

Evenimentul va începe de mâine, cu faza de calificare în cadrul căreia cei curioși își pot etala talentul. Perioada de calificare se va termina pe 25 noiembrie. Apoi, cei care vor obține un scor suficient de bun vor putea trece la faza următoare, care în Europa se va desfășura între 30 noiembrie și 1 decembrie.  Am încercat să găsesc criteriile exacte ale turneului, pentru a vedea dacă România este inclusă în regiunea Europa în regulament. Nu am găsit că ar fi exclus, așa că presupun că putem participa și noi.

La fel ca turneele anterioare organizate de Epic Games în Fortnite, și acesta se va desfășura exclusiv on-line, așa că doritorii vor putea participa liniștiți din propria casă, fără să fie nevoiți să plece prin cine ști ce locație inaccesibilă. Desigur, faptul că evenimentul se desfășoară doar prin internet a provocat probleme în trecut, fiind aduse acuzații că unii câștigători ar fi trișat, sau că prezentarea evenimentelor ar fi fost de slabă calitate.

Probabil Epic va încerca să se străduiască ceva mai bine cu ediția curentă și cu cele viitoare, din moment ce acum ochii lumii întregi sunt asupra jocului.

[Engadget] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button