Gaming

Un nou campion de League of Legends – Rit0

Cu toate schimbarile care sunt implementate recent in League of Legends, cum ar fi eliminarea licorilor, o Fiora inutila, un Mordekaiser fara norul sau de metal sau o Poppy care nu arata de parca s-a lovit in mod repetat cu capul de un camion, nu poti decat sa stai si sa te intrebi ce altceva ar mai putea fi adaugat. Ce alti eroi ar putea Riot sa insereze in League of Legends, sau cum ar putea sa modifice eroii actuali? Recent am observat ca exista chiar o sectiune pe forumul League of Legends, unde fanii pot propune idei de personaje, skin-uri si toate cele. Asa ca de ce sa nu fac si eu o propunere pentru un astfel de personaj. Dar nu acolo, ar fi prea evident, s-ar astepta sa las o recomandare acolo, asa ca voi formula conceptul acestui erou nou aici.

Campionul numit Rit0.

Ca aspect, Rit0 este o mazga amorfa, dar infatisarea sa poate fi modificata drastic prin achizitia de skin-uri, aproximativ 200 la numar. Foarte important pentru personajele din League of Legends este faurirea unei povesti de fundal captivante, una care sa dainuie in mintile si inimile jucatorilor ani si ani de zile. Ca urmare, Rit0 este o entitate ciberentica compusa din mii de minti virtuale, fiecare luptandu-se pentru dominare. De unde a venit, ce cauta acolo, cum arata si toate aceste detalii sunt variabile. Cum vine asta? Foarte simplu, este o caracteristica a sa de baza.

Pasiva: Rit0, PLS

La fiecare 5 minute, Rit0 primeste un alt skin si o alta poveste de fundal. Celelalte abilitati ale sale isi vor schimba si ele numele si vor primi putere de la AD in loc de AP, dar vor ramane in esenta aceleasi.

Q: Rit0, no, stap!

Cand Rit0 isi activeaza aceasta abilitate, obiectele inamicului tintit vor fi inlocuite cu cea mai jalnica varianta a lor cu putinta. Vor fi in continuare aceleasi obiecte, dar statisticile lor vor fi progresiv mai oribile, in functie de cat AD/AP are Rit0 in acel moment.

La nivelul maxim, toate obiectele inamicului tintit vor fi inlocuite cu crengutele din DotA.

W: Rit0… 

Inamicul tintit cu aceasta abilitate va primi, in functie de AD/AP mai mult Ping. Rata de conversie este de 1 la 1, asa ca un Rit0 cu 600 AP poate sa provoace o crestere de 600 milisecunde a ping-ului inamicului. Durata este de 10 secunde, si se mareste cu inca 10 secunde pe fiecare rang de „Rit0…” .

La nivelul maxim, aceasta abilitate va duce la deconectarea tintei din joc, iar in momentul in care va incerca sa dea log in din nou, va fi pus sa stea la coada pentru o jumatate din AP/AD-ul lui Rit0, exprimat in secunde.

E: $#@! Rit0

Inamicul lovit de aceasta de abilitate devine o tinta sigura pentru absolut fiecare atac posibil.

La primul nivel, sulita lui Nidalee il va lovi chiar si daca in mod normal ar rata, la fel si abilitatile personajelor Morgana, Lux, Heimdinger si multe altele.

La urmatorul nivel, toti creepi vor ataca inamicul cu pricina, indiferent de circumstante.

La nivelul maxim, daca o tureta va ataca inamicul tintit, va continua sa il atace chiar si daca a iesit din raza lor de efect.

R: Rit0, Y U DO DIS!?

La primul nivel, eroul tintit, fie el aliat, fie el inamic, va reveni in mod aleator la una din starile sale anterioare. Spre exemplu, Fiora actuala ar putea reveni la varianta sa anterioara, cand nu arata de parca a fost lovita peste fata cu o tigaie, iar ultimata si atacurile sale chiar erau grozave. Mordekaiser ar deveni iar un pericol imens cand era de unul singur, nu util doar cand are pe langa el aliati, si astfel ar fi iar valabil pe mid si solo top. Sau, Morgana si-ar racapata scutul pe care il avea in beta, pe vremea cand chiar era bun la ceva.

La nivelul al doilea „Rit0, Y U DO DIS!?” poate inversa si starea junglei, efectul avand o durata de 30% din AP/AD-ul lui Rit0 exprimat in secunde.

La nivelul al treilea „Rit0, Y U DO DIS!?” va transforma fiecare coechipier intr-un Teemo de nivelul 18 cu full build.

Rol

Cu asemenea abilitati, este clar ca Rit0 este un erou de suport. Suportul sau va fi mereu groaznic, o alta caracteristica pasiva a sa fiind ca nu va pleca din baza pana la minutul 8, nu poate cumpara ward-uri, si la fiecare 45 de secunde te va injura in poloneza.

Astept cu nerabdare ca Rit0 sa fie introdus in League of Legends, pentru ca altfel pur si simplu ar fiTristimg

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button