GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Un nou BioShock este foarte probabil sa se intample

O continuare a lui Bioshock Infinite este in acest moment in proces de dezvoltare daca este sa ne luam dupa agitatia creata in jurul unui loc de munca postat online. In timp ce munca la noul joc BioShock este in progres in cadrul unei echipe top-secrete a 2K Games inca din anul 2018, activitatea recenta pare sa ofere credibilitate acestui zvon.

Strauss Zelnick, CEO Take-Two, a vorbit in timpul ultimului raport fiscal al companiei ca noul joc are cel mai mare buget pentru development din lume; o declaratie de altfel curajoasa din partea companiei care detine Rockstar Games. Drept referinta, in ultimii 10 ani Take-Two a publicat Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2, trei jocuri Borderlands, precum si BioShock Infinite si o gramada de jocuri NBA 2K.

Zelnick a adaugat si faptul ca Take-Two planifica lansarea de continuari pentru cele mai mari francize ale sale, precum si un nou IP foarte interesant. La mai putin de o saptamana de la aceasta discutie, a aparut online o listare de job din partea 2K Publishing in Novato, California care spune ca se cauta un „End Game Design Lead”. Ca o mica paranteza, studioul top-secret al 2K despre care am vorbit mai sus, este localizat tot in Novato.

Vrem sa construim un set de sisteme post-narative, questuri si progresia personajului care ofera fanaticilor nostri si mai mult continut, intr-o maniera continua de tip live-service.

Nu este nimic care sa strige sus si tare „BioShock” in aceasta descriere decat daca iei in considerare aceasta postare pe reddit care ne prezinta toti oamenii ce lucreaza la studioul din Novato. Este o lista substantiala, cu cinci dintre cei doisprezece oameni din lista, avand deja experienta in cadrul francizei BioShock. Nu avem nici o indicatie clara referitoare la o perioada de lansare, dar se pare ca acum, mai mult ca niciodata, BioShock se va intoarce.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button