Gaming

Un nou Baldur’s Gate este la orizont!

Toti avem un joc din copilarie pe care ni-l amintim cu placere si mai ales cu nostalgie, fiind una dintre acele activitati care ne-au mancat zile din viata 🙂 Unul dintre aceste jocuri este Baldur’s Gate, cel putin in cazul acestui redactor, care tocmai a descoperit un timer. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca un  nou joc din seria Baldur’s Gate va fi dezvăluit săptămâna viitoare, în cazul în care numărătoarea inversă de pe site-ul oficial al jocului este reala și nu o iluzie optică.

Nu e de mirare: Beamdog au declarat in ianuarie ca vor dezvalui jocul in primăvara anului viitor, dar se pare ca este gata un pic mai devreme decat era asteptat. Plasat in timp intre Baldur’s Gate 1 și 2, nu va fi numit Baldur’s Gate III, iar studioul spune că este „mai mare decât orice am făcut vreodată.”
Studioul a dat destul de multe detalii in ianuarie. Titlul de lucru este Adventure Y, și va rula pe Infinity Engine. Într-adevăr, indicii despre Adventure Y au aparut încă din 2012, atunci când fondatorul Beamdog, Trent Oster, a promis că va fi „strâns legat de povestea Bhallspawn”.

Ca stiri in privinta Beamdog, nu pare ca Icewind Dale II va primi un Enhanced Edition prea curând, dupa spusele lui Oster. „Trecerea la normele 3rd Edition va invalida toate clasele de caractere și necesită o reprelucrare destul de aprofundată a întregului joc pentru a aduce caracteristicile motorului Infinity Plus”, a spus el.

Articole asemanatoare

Back to top button