PC

Un nou Asus Cromebook apare online la un pret de invidiat

Se pare ca ASUS se pregatesc sa lanseze un nou Chromebook. Potrivit site-ului de stiri Chrome Unboxed, un model de laptop care nu a fost anuntat in prealabil, ASUS C302CA, a aparut ieri, pentru o scurta perioada, pe Newegg, leak-uind toate specificatiile si detaliile legate de noul hardware pentru Chrome OS de la ASUS.

Conform postarii de pe Newegg, care acum nu mai este disponibila, modelul C302CA ofera un touchscreen de 12.5-inch, 1080p care se poate roti pentru a folosi dispozitivul ca o tablet 2-in-1, si are un processor 2.2 GHz Intel Core m3. C302CA se pare ca se alatura altor laptopuri care renunta la porturile USB 3.0, facand o trecere completa la USB-C, cu doua porturi care se presupune ca vor fi folosite si pentru a incarca dispozitivul, impreuna cu un card slot microSD.
Alte specificatii includ 4GB de RAM si 64GB de stocare, pentru $499, dar, la acest moment, este incert daca aceasta este singura configuratie oferita de ASUS pentru noul model. Listarea de pe Newegg pentru modelul C302CA nu mai este disponibila, dar cum nu mai e mult pana la CES, ne este greu sa ne imaginam ca mai avem mult pana la un anunt oficial. Totusi pretul si specificatiile par mai mult decat imbietoare, fiind un Chromebook cel mai probabil adresat elevilor, pretul recomandand acest produs.
Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close