MORE

Un monitor OLED 4K de 30 inch: Dell Ultrasharp UP3017Q

Dell a dezvaluit ceva foarte interesant la CES 2016 pentru cei care vor un monitor cu un ecran capabil sa redea culori cu un nivel de calitate suficient de bun incat sa faca saltul de la un TN vechi de 8 ani echivalent cu finalul lui Raiders of the Lost Ark.

Dell Ultrasharp UP3017Q este un monitor cu un ecran de 30 de inch care suporta rezolutia 4K, traditionalul 3840×2160. Acel ecran se intampla sa fie de tipul OLED si are suport pentru 100% din spectrul Adobe RGB si cam 97.8 din spectrul DCI-P3. Ecranul poate reda aproximativ 1.07 miliarde de culori.

Ecranul mai are si un timp de raspuns de 0.1 milisecunde, ceva ce ar trebui sa faca fanii de FPS-uri competitive sa saliveze, plus un contrast dinamic de 400.000 la 1.

Simplu spus, este un OLED. Multe monitoare contemporane vor parea la fel de antice ca acele LCD-uri vechi cu mai mult ghosting ca o casa bantuita prin comparatie cu un OLED.

La nevoie, poate fi alimentat direct prin portul USB Type-C integrat. Pentru conectivitate mai are un mini DisplayPort si un HDMI.

Si pretul pentru aceasta minunatie? Doar 5000 de dolari. Stiu, suna ca un pret foarte mare dar…., nici un dar, e un pret foarte mare.  Dell Ultrasharp UP3017Q va fi disponibil din ziua de 31 martie.

Si cand va ganditi ca era o vreme in care consideram 16 milioane de culori ca fiind multe. Desi chestii facute pe 256 de culori inca arata superb.

[Fudzilla]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close