Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Un mod Batman Arkham Knight te lasa sa joci cu Alfred

/
/
/
img

Deși varianta de PC a lui Batman Arkham Knight nu poate fi jucată de foarte mulți PC gameri, se pare că modderii nu stau degeaba. Chiar dacă Warner Bros au fost nevoiți să scoată jocul de la vânzare din cauza problemelor de la lansare și a proastei optimizări, moddurile au apărut și sunt din ce în ce mai interesante.

După ce ne-au deblocat personaje precum Harely Quinn, Bruce Wayne și multe altele, acum modderii ne oferă posibilitatea de a juca cu nimeni altul decât Alfred! Da, acum puteți cutreiera străzile din Gotham în pielea lui Alfred, valetul lui Bruce Wayne, și implicit al lui Batman. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul ca moddul nu este tocmai complet, vocea și mișcările fiind tot ale lui Batman.

De altfel, Alfred nu poate folosi abilitatea de a para atacurile din cauza problemelor cu animația, însă pe viitor e posibil să vedem reparate toate aceste neajunsuri. Pentru cei care nu au pus încă mâna pe Arkham Knight, nu avem încă nici o veste nouă despre o posibilă relansare. Jocul este așteptat undeva în toamnă, însă Warner Bros nu au confirmat nimic. Cel mai bine este să stați cu ochii pe pagina de Steam și să-l pândiți pentru că nu se știe concret când îl vom putea vedea din nou în magazine, atât retail cât și digital.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar