TECHTelefoane

Un mare leak cu Google Pixel 3 XL

În mod normal, când apare un leak la un telefon nou e câte o imagine, câte o schiță, câte o carcasă, dar în cazul lui Pixel 3 XL este tot telefonul, pozat în fiecare ipostază.

Imaginile vin de pe un cont de Telegram din Ucraina, a cărui proprietar a pus cumva mâna pe un Pixel 3 XL cu ceva timp înainte de lansarea oficială. N-am avut parte până acum nici măcar de anunțul oficial al telefonului nou de la Google.

După cum puteți vedea din imagini, telefonul dispune de propriul său breton, unul foarte adânc ce i-ar putea face pe unii oameni să strâmbe din nas, considerând că sunt companii cu resurse ceva mai puține care pot să facă un design mai bun pentru un telefon, dar cumva Google nu poate decât să copieze Apple. Pixel 3 XL dispune de o singură cameră, de la care sunt așteptări destul de mari, seria având o reputație bună la această componentă. Pe spate veți mai găsi și senzorul de amprente. În mare, designul nu prea are nici un fel de surprize. N-are nici măcar un jack audio, telefonul venind la pachet cu un adaptor de la USB-C la jack și cu o pereche de căști pe USB-C.

Telefonul rulează Android 9 Pie, este construit în jurul a ceea ce pare a fi un Snapdragon 845, dispune de 4GB de RAM, iar ecranul are o rezoluție de 2960×1440… cu breton.

Telefonul ar trebui să își facă apariția prin luna octombrie, de obicei atunci lansează Google modele noi din această serei de telefoane, dar din moment ce există deja ce pare a fi un model comercial în mâinile cuiva, poate va sosi ceva mai devreme.

[Ars Technica]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button