Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un Logan electric are o autonomie de 500 de kilometri

/
/
/

O veste bună pentru cei care visează să își transforme mașina personală Dacia într-una electrică. Priceperea autohtonă de conversie a mașinilor pe combustibil lichid în mașini cu propulsare electrică a reușit să creeze un Logan cu o autonomie de 500 de kilometri.

Conversia, făcută de compania Prime Motors Industry, nu este una ieftină. Modelul cu baterie de 45kWh are un preț de 26 de mii de euro, aproape de 4 ori mai mult decât prețul standard al unui Logan. Cei care nu dispun de un asemenea buget pentru conversie pot opta pentru opțiunile de 18 mii de euro și 15 mii de euro, care includ baterii de 22kWh și 11kWh. Cea din urmă oferă o autonomie de numai 125 de kilometri.

Bateriile pot funcționa la temperaturi care variază între -30 și +50 de grade celsius, având o durată de viață de aproximativ 25 de ani. După această perioadă vă puteți aștepta să nu mai fie capabile să țină eficient o încărcătură electrică. Iar dacă apar probleme de ordin tehnic, există și o garanție pe 5 ani de zile.

Probabil nu veți vedea Dacia oferind opțiuni similare de configurare pentru motorizarea, dar dacă Uniunea Europeană va iniția vreo măsură de adoptare la scară largă a mașinilor electrice, compania probabil nu va avea de ales.

[Capital]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

12 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar