MORE

Un LG G3 explodeaza si arde salteaua pe care era asezat?!!!

Pe Reddit a aparut un utilizator care a declarat ca sora sa si-a lasat telefonul pe pat la incarcat cu cablul original oferit de producator, fara existenta vreunui alt accesoriu de provenienta… chinezeasca, si ca telefonul pur si simplu a explodat! Insa explozia a fost atat de puternica incat cei in cauza sustin ca au fost nevoiti sa scoata salteaua patului pe geam, pentru ca ardea. Pe langa acest aspect, aparent bateria LG G3-ului pare sa se fi carbonizat, ceea ce poate clasifica acest eveniment ca fiind cel mai grav de pana acum legat de supraincalzirea unui terminal mobil. Cred insa ca pozele pot descrie cel mai bine rezultatul nefericitului incident.

P.S.: Speram ca proaspatul update pe care l-a primit G3-ul sa gestioneze mai bine hardware-ul.

413339160

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

7 comentarii

 1. Dar cine ii atat de incompetent incat sa isi puna telefobul la incarcat pe saltea?

 2. Nu sunt fan LG… dar poate ne lumineaza si pe noi cineva, de ce pozele in care s-ar putea recunoaste telefonul, sunt atat de pixelate ? Unde a disparut camera de pe spatele telefonului ? Sa numai spun de suportul de sim (extrem de vizibil pe modelul asta). Din ce se vede, pare fi doar o bucata de plastic, asemanatoare ca si forma. Chiar si topinduse, plasticul carcasei, nu ar fi acoperit camera telefonului atat de perfect.

  Poze false sau facatura chinezeasca si acum se face galagie.

  1. Camera este prinsa in mult mai jos de telefon, daca s-ar fi topit, ars, cazut, ar fi ramas o gaura, nu un model in relief.
  2. Suportul sim absent, desi asa zisul telefon nu pare sa fi fost afectat in regiunea respectiva. Daca s-ar fi ars, topit, cazut etc, ar fi trebuit sa se vada placa de baza a telefonului (sau o pata neagra in cazul arderii).

  Bonus: Capacul bateriei este ars pe partea dreapta a pozei, in timp ce „telefonul” este ars pe partea stanga, fara sa prezinte aceleasi urme evidente ca si capacul. Daca exploda, lua foc, nu ar fi trebuit sa fie totusi o urma de aceeasi amploare, pe ambele obiecte ?

 3. Recunosc nu este normal, dar chiar si asa LG nu este singura firma care a patit asa ceva, mai sunt si Samsung, Iphone care sunt foarte cunoscuti pentru asa ceva.

 4. LG Fanboy detected.. doar la samsung s-a mai intamplat asta 🙂

 5. Da sunt fan si care este noutatea? LG nu este singurul si atat vroiam sa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button