Știri ITSecuritateTECH

Un leak de la Valve face probleme pentru CS:GO și TF2

Predominant pentru TF2

Zilele trecute au început să apară pe internet rapoarte conform cărora codul sursă al motorului Source s-ar fi scurs din nou prin locuri întunecate, permițând unor indivizi cu intenții rele să inițieze diverse atacuri asupra celor care joacă Team Fortress 2 sau Counter-Strike Global Offensive.

Valve a venit să ofere o clarificare a situației, prin intermediul contului de Twitter oficial al CS:GO, spunând că nu ar trebui să vă fie teamă. Leak-ul cu pricina este din 2018 și nu ar trebui să afecteze în vreun fel varianta curentă a lui CS:GO. Cu toate acestea, Valve recomandă să jucați doar pe servere oficiale continuă să investigheze situația și roagă pe oricine are mai multe informații să contacteze compania folosind pașii descriși pe pagina sa de securitate.

Anunțul acesta nu a pomenit nimic despre Team Fortress 2, ducând la închiderea unor servere comunitare de către operatorii lor, ce se temeau ca nu cumva să existe vreun risc de securitate. Totuși, chiar în timpul redactării acestui articol, contul oficial de Team Fortress 2 de pe Twitter a emis aceeași declarație ce poate fi văzută și pe cel dedicat lui CS:GO.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button