PC

Un laptop Razer furat apare la vânzare

Mai țineți minte când Razer spunea că au fost furate două prototipuri de la standul său de la CES 2017? Unul din acestea a fost găsit… în China.

Prototipul cu pricina este un Razer Valerie, acel laptop cu trei ecrane pe care compania speră să îl transforme într-un produs concret, nu doar un concept. Oricine a furat laptop-ul a reușit cumva să îl ducă fără probleme peste graniță, până în China.

Un Razer Valerie a fost zărit la vânzare pe site-ul Taobao, un soi de OLX/Ebay local, la prețul de numai 21.700 de dolari.

Fiind vorba de China, ținutul unde concepte de copyright sau drepturi de autor sunt complet străine, dacă Razer nu reușește să recupereze aparatul, atunci foarte probabil va fi cumpărat de o companie care îl va folosi ca o matriță pentru dezvoltarea unei soluții foarte similare.

Așa că pe de o parte ce s-a întâmplat este o pată neagră asupra industriei, pe de alta, probabil veți găsi un laptop cu trei ecrane la vânzare într-un an. Cât de funcțional va fi, asta e o cu totul altă treabă.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

19 Comments

  1. Anuntul este fals. Fotografia este de la CES. Probabil cine a listat laptopul vrea sa dea o teapa sau sa faca caterinca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close