PC&Consoles

Un jucător profesionist de StarCraft câștigă o competiție jucând cu piciorul

Jucătorul profesionist de StarCraft Lim „Larva” Hong Gyu este foarte bun la ce a ales să facă. Atât de bun încât a încheiat recent un joc în finala Cupei Zotac Cup Masters Showmatch jucând cu piciorul, la propriu. După cum a raportat Kotaku, el a făcut, de asemenea, una dintre unitățile sale să danseze în loc de a face munca pe care trebuia să o facă, iar în al treilea și ultimul meci, s-a prefăcut că ia un pui de somn în mijlocul acțiunii.

Unul dintre comentatori pe parcursul transmisiei a spus

Drone breakdancing este ceva pe care coreenii îl foloseau pentru a-și bate joc, la jucători pe care îi privesc de sus, unde îți sustragi un muncitor și nu faci nimic cu el. Acest lucru este greu de înțeles pentru cei care nu joacă StarCraft, cât de enervant poate fi … Aceasta este o lipsă enormă de respect.

Lipsa de respect a continuat în cel de-al doilea meci, pe care Gyu l-a terminat cu piciorul pe tastatură și al treilea și ultimul meci, unde a lăsat tastatura și mouse-ul complet nesupravegheate pentru câteva secunde și s-a prefăcut că trage un pui de somn. El a fost clar în control pe parcursul în întregii finale, învingându-și adversarul, Luo „Legend” Xian, cu 3-0, un spectacol care și-a prezentat atât abilitățile, cât și lipsa de respect.

Dar Zotac, producătorul de hardware care a dat numele turneului, a văzut acest lucru într-o lumină diferită și se pare că intenționează să interzică lui Larva accesul din toate competițiile viitoare ale Zotac Cup.

Declarația lui Zotac a inclus, de asemenea, scuze pentru „toți jucătorii sau persoanele afectate de incident”, care, pe baza comentariilor postate ca răspuns, nu a fost deosebit de binevenită.

Dacă va fi cu adevărat interzisă prezența lui Larva la competițiile ulterioare, este incert. Rămâne de văzut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button