MORE

Un joc Saints Row necunoscut a fost descoperit

Seria Saints Row tocmai a primit un nou titlu si in nici un caz unul la care se astepta cineva.

In timpul golirii unei magazii a studioului Volition, unul din angajati a descoperit ceva care l-a surprins. Un DevKit pentru consola PSP care se intampla sa aiba inauntru un joc, insa nu unul pe care stia sa il fi produs vreodata Volition.

Era vorba de Saints Row Undercover, un titlu dezvoltat pentru consola PSP in anul 2009, dar care nu a fost lansat vreodata.

Acest joc era inca intr-o stare destul de primitiva, incomplet, dar era totusi jucabil. Dupa ceva investigare, au fost gasiti oameni la Volition care inca mai stiau despre ce era vorba.

Saints Row Undercover era menit sa fie varianta de PSP a lui Saints Row 2, fiind initial o portare directa a sa. Numai ca jocul nu prea functiona pe acel hardware, asa ca a trebuit sa fie realizata o versiune complet noua a jocului, de catre un alt studiou contractat la acea vreme de THQ.

Initial, trebuia sa poarte numele Saints Row The Fall, avand propria poveste, propriile personaje si o lume complet deschisa care a fost in mare parte realizata. Mai tarziu a devenit Saints Row Undercover, iar apoi a fost anulat, deoarece nu prea era la un nivel de calitate chiar atat de ridicat.

Totusi, surprinsi de aceasta descoperire, cei de la Volition au decis sa imparta jocul cu lumea… nu prin lansarea sa, fiindca este incomplet si merge doar pe un DevKit de PSP. In schimb, in ziua de 28 ianuarie vor organiza un livestream pe Twitch in care vor juca Saints Row Undercover si vor raspunde la ce intrebari are publicul despre acest episod neasteptat al seriei.

[Volition]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button