MORE

Un joc Justice League dezvoltat de Double Helix, care… nu a fost sa fie!

Cu mult timp inainte de lansarea jocului Injustice: Gods Among Us, ar fi trebuit sa apara un alt fighter, in care eroii din Justice League ar fi jucat rolurile principale.

Acest ultim titlu a fost anulat intre timp si, pana mai ieri, nimeni nu stia cum ar fi aratat. Un video prezentat de Kotaku si atribuit acestui joc care, daca ar fi aparut, s-ar fi numit Justice League, il arata pe Batman cum il ciomageste pe Superman ca la carte. Cu scheme, cu efecte, cu rasuciri, combo-uri si mult slow-motion. Realizat de Double Helix pentru Xbox 360 jocul nu arata a cine stie ce. Dar trebuie sa ne gandim ce ar fi fost daca acest joc s-ar fi materializat, si in ce directie ar fi luat-o seria Injustice. Cu toate astea, WB tine cu dintii de licenta DC Comics si ne indoim ca ar fi lasat pe oricine sa dezvolte jocuri sub aceasta titulatura.

Gameplay-ul seamana mai mult cu un 3D Fighter, decat cu ceva familiar jucatorilor, asa ca ne face sa ne gandim la jocurile Dragon Ball Z Budokai, comparativ cu Injustice, care este un 2,5D. Un lucru il stim cu certitudine, acest joc Justice League nu si-ar fi gasit un loc la campionatul EVO. Parea prea… button masher.


Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button