GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Un joc Harry Potter nou apare din senin

Seara trecută a fost zărit pe internet un trailer filmat de pe ecran al unui nou joc din seria Harry Potter.

Acel trailer a încins destul de multă discuție despre ce este, cine îl face, când apare și tot așa, din moment ce nu se știe că ar fi fost în dezvoltare vreun joc de acest fel. Autenticitatea sa nu a fost încă verificată, dar pare mult prea complicat pentru a fi o glumă trecătoare… asta și că fiecare încărcare a sa pe Youtube și Video a primit prompt o interdicție de la Warner Bros, deși ar putea fi doar din cauza muzicii.

În orice caz, puteți vedea mai sus trailer-ul.

Jocul cu pricina, care s-ar putea numi Harry Potter Magic Awaken sau Magic Forever, ar urma să fie un RPG plasat pe undeva prin secolul XIX, la care veți lua rolul unui student de la academia Hogwarts. Aventura va implica magie, bătălii împotriva unor vrăjitor întunecați, goblini, monștri de tot felul și cam ce v-ați aștepta să vedeți de la un joc din această franciză. Era pomenit un ton ceva mai matur ca jocurile care au fost disponibile până acum.

Nu sunt detalii oficiale disponibile despre joc, nici măcar ce studiou îl face. Warner Bros probabil va oferi informații concrete în curând, acum că toată surpriza a fost stricată.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button