MORE

Un joc de cuvinte pe Reddit a pus in alerta toata suflarea care asteapta Half Life 3!

Half Life 3 este unul din cele mai asteptate jocuri din acest deceniu, Valve comentand abia anul trecut despre o posibila continuare, spunand ca asteptarile fanilor sunt atat de mari pentru Half Life 3, incat jocul, oricat de „muncit”, ar putea sa fie o dezamagire pentru acestia. Cu toate astea, sub-reddit-ul /r/PcMasterRace a postat o stire, cu tag-ul de Advertisement in care se anunta HL3, prescurtarea pentru Half Life 3, in caz ca este cineva confuz. Half Life 3

Din pacate magia nu dureaza decat pana incepi sa citesti textul care anunta jocul, descoperind ca este vorba despre un RPG numit High Lands 3, prescurtat ca HL3, intreg articolul fiind pe un ton cat se poate de serios. Mai jos gasiti o traducere a postarii.

Daca ieri ne inclinam in fata unei reclame la aparate cu abur, astazi trebuie sa laudam ingeniozitatea unora cand vine vorba despre o campanie de marketing isteata. Pe care insa unii mai exigenti ar putea-o considera… trolling.

Salut /r/pcmasterrace. Sunt dezvoltatorul jocurilor RPG „High Lands” si „High Lands 2” si sunt mandru sa va anunt ca am inceput deja sa lucram la „High Lands 3”!
Iata cateva noutati pe care le vom implementa in noul joc:

  • Mai multe side-questuri. Multi oameni s-au plans ca High Lands/High Lands 2 au fost prea liniare asa ca implementez un sistem de misiuni open-world pentru High Lands 3.

  • O portare mai bun pentru console. Oamenii au spus ca versiunile pentru XBox si PS ale HL 2 au fost buggy si au avut lag si de aceea HL3 va petrece mai mult timp in dezvoltarea de portari.

  • O stabilitate si un framrate mai bune si mai putin problematice pe AMD GPU.

  • Control mai prietenos. Comenzile de parat si de evitat lovituri nu au fost deloc intuitive in HL 1 si 2 dar in HL 3 vor putea fi abordate cu mai mult succes de catre incepatori.

  • Update-uri mai frecvente.

  • Asta este tot prieteni. Stati pe frecventa pentru mai multe update-uri cu referire la HL 3!

Articole asemanatoare

Back to top button