PC&Consoles

Un joc de cărți digital Lord of the Rings este în lucru

The Lord of the Rings a inspirat o mulțime de jocuri PC foarte bune, care acoperă aproape fiecare gen, de la RTS la text adventure, până la open world MMORPG. Puteți adăuga acum și jocul de cărți pe lista respectivă: omologul digital gratuit la varianta fizică creată de Fantasy Flight a lui Lord of the Rings, vine pe Steam anul viitor.

The Lord of the Rings Living Card Game este primul joc de la noul dezvoltator Fantasy Flight Interactive, și se va concentra mai degrabă pe campaniile single player și cooperative, decât pe acțiunea multiplayer cu care suntem obișnuiți în majoritatea jocurilor cu cărți de pe PC. Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul „Living Card Game”, atunci vă anunțăm că acesta se diferențiază de un joc de cărți de colecționat (CCG – collectible card game) prin modul în care distribuie cărți.

În CCG-uri vă extindeți setul de cărți cumpărând pachete care conțin cărți aleatoare cu diferite grade de raritate. LCG-urile sunt mai structurate: cumperi pachete de expansiune care conțin un set fix de cărți, care adesea înconjoară o anumită temă sau stil de joc.

În The Lord of the Rings LCG veți conduce o echipă de până la trei eroi printr-o serie de campanii diferite, câștigând cărți noi, personalizând pachetul de 30 de cărți și achiziționând noi pachete de cărți pe măsură ce acestea se vor lansa. Veți lupta cu seturile controlate de calculator și atunci când jocul se va lansa pe deplin, veți putea să faceți echipă cu un prieten pentru a confrunta arma lui Sauron într-un mod cooperativ (Early Access este doar single player).

Jocul va intra în Early Access la începutul anului viitor și ar trebui să fie gata să se lanseze în termen de cinci luni, spune Fantasy Flight. Va trebui să plătiți pentru Early Access prin achiziționarea uneia dintre cele trei niveluri de Founder’s Packs, dar după lansare, jocul de bază va fi gratuit. Cardurile suplimentare vor fi disponibile pentru cumpărare în magazinul jocului, iar dezvoltatorul va adăuga noi pachete de cărți și campanii în timp.

Veți putea, de asemenea, să cumpărați cărțile suplimentare cu bani pe care îi câștigați prin joc, prin intermediul campaniei, ceea ce este o veste bună (în cazul în care adunarea acestor monezi nu va dura prea mult).

Aveți mai jos trailerul jocului. Dacă doriți să aflați mai multe, aruncați o privire pe link-ul din sursă, sau pe pagina de Steam a jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button