Știri IT

Un joc cu pretul de 10 milioane de dolari

Vi se pare ca 60 de euro este prea mult de platit pentru un joc? Sau ca editia completa a lui Battlefront, care costa peste 100 de dolari, este prea scumpa? Eh, sper ca stati jos, pentru ca exista un joc cu pretul de 10 milioane de dolari!

Jocul cu pricina este chiar Dying Light, care are acum o varianta care costa 10 milioane de dolari. Si de ce costa atat de mult? Este cumva cutia incrustata cu Apple Watch-uri de aur?

Nu, pur si simplu este cam… ridicola si nu prea legata de jocul in sine. Numita The Spotlight Edition, aceasta varianta a lui Dying Light contine 4 exemplare ale jocului, semnate de dezvoltatori, iar de aici incolo se transforma intr-un material promotional pentru filmul bazat pe joc.

gSl0R6INS_Os

Cel care cumpara jocul va primi un rol, cu replici, si o secventa de actiune in filmul Dying Light. Va primi lectii de actorie. Va avea o rulota pe platoul de filmare. Va primi atrenament de parkour, cascadorie, condus off-road. Va fi transformat si intr-un zombie.

Apoi, cel care cumpara aceasta editie va putea sa inregistreze vocea lui Kyle Crane pentru a putea fi adaugata in joc… lucru pentru care de obicei oamenii sunt platiti. Pachetul mai include 10 bilete pentru noaptea de premiera a jocului, plimbari cu avionul la clasa intai pentru aparitiile filmului la cinema si un exemplar al scenariului original al filmului, semnat de actori.

Ar merita asta 10 milioane de dolari? Nu. Pentru unele ar cam trebui sa fii platit sa le faci, dar ca o reclama pentru filmul Dying Light de care probabil ati uitat intre timp, probabil este o manevra interesanta de marketing.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button