Știri IT

Un iPhone de aur de 3600 de dolari

Inceperea anului nou chinezesc este un eveniment foarte important care trebuie marcat. Si ce mod mai bun de a face asta decat printr-o editie limitata de iPhone-uri din aur de 24 de carate.

Aceste telefoane sunt realizate de compania Goldgenie, pentru care placarea cu aur, argint si chiar cristale este la ordinea zilei. Modelele de iPhone 6S placate cu aur de 24 de carate vor fi disponibile intr-un numar limitat, de numai 99, si vor fi vandute la un pret destul de mare, cel putin comparativ cu un telefon normal.

iphone 7 gold 2

Pretul acestui model foarte inedit este de aproximativ 3600 de dolari, si puteti cumpara chiar varianta voastra favorita de iPhone 6S, cum ar fi cea cu  doar 16GB de stocare, in cazul in care preferati editia mai economica.

Merita totusi subliniat ceva foarte interesant aici. Acest iPhone este placat de o companie care cu asta se ocupa, folosind materiale de calitate. Dar, totusi, costa numai 3600 de dolari. De ce spun „numai”? Pentru ca un Apple Watch placat cu aur, vandut direct de catre Apple, costa 10 mii de dolari, desi contine mult mai putin aur si ca standard este un dispozitiv mai ieftin.

Asa ca daca vreti un iPhone placat cu aur in editie limitata, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca probabil va zbura de pe rafturi. Iar in functie de unde de locurile pe unde se vor plimba posesorii acestui model, va zbura si din buzunare.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button