Telefoane

Un iPhone 7 a incendiat o mașină

Din categoria ”Nu e la moda telefonul dacă nu dă foc unei mașini”, Galaxy Note 7 pare să aibă ceva competiție pe segmentul de instrument pentru pornit incendii.

Încă un iPhone 7 pare să fi fost cauza unui mic incendiu, dar de această dată nu unul care să avarieze doar cutia în care telefonul era transportat, ci o mașină. Ce e drept, nu a fost un incendiu la fel de spectaculos ca atunci când un Galaxy Note 7 a făcut prăpăd un Jeep.

Posesorul unui iPhone 7, un instructor de surf din Australia, și-a lăsat telefonul în mașina parcată la plajă, sub un teanc de haine. Când s-a întors la vehicul după lecții, a observat că geamurile mașinii erau negre, iar interiorul era plin de fum și avariat. Telefonul pare să fi avut o problemă care a dus la aprinderea hainelor, iar apoi a interiorului mașinii. Nu a fost un foc la fel de violent ca la incidentul de luna trecută din Florida, cu acel Jeep, dar mașina tot este într-o stare destul de groaznică.

iphone-7-incendiu1

Proprietarul telefonului susține că nu l-a scăpat și nu a folosit până acum un încărcător diferit de cel cu care a venit telefonul. Totuși, fiind acum primăvară în Australia, la plajă, probabil temperatura ridicată din mașină nu i-a priit bateriei telefonului. Apple va investiga pentru ca nu cumva să fie la mijloc o problemă ceva mai mare.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

29 comentarii

  1. Dovada ca iphone si samsung se fac cam cu aceleasi piese ,de asta nu vor sa apara telefoanele modulare. Ei nu ar mai avea ce sa mai asambleze .

  2. Mama ce „bine venita” ar fi pt consumator ca si Apple sa aiba aceasta problema ca atat ei cat si Samsung au luat-o „la vale” tare cu preturile… nu le mai ajungea.

  3. So,nu sunt nici fan apple nici samsung..raman la zenfone ul meu..si pana acuma toti au ras de note 7 ca a fost un telefon exploziv sau glume din astea fara rost..sunt curios ce o sa se zica de acum incolo si de apple..parca si vad ca toti cocalarii vor spune ca „vai doamne apple e mai bun ca nu bubuie” dar dupa ce afla tac din gura de parca ar fi mielusei :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button