Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un iPhone 7 a incendiat o mașină

/
/
/

Din categoria ”Nu e la moda telefonul dacă nu dă foc unei mașini”, Galaxy Note 7 pare să aibă ceva competiție pe segmentul de instrument pentru pornit incendii.

Încă un iPhone 7 pare să fi fost cauza unui mic incendiu, dar de această dată nu unul care să avarieze doar cutia în care telefonul era transportat, ci o mașină. Ce e drept, nu a fost un incendiu la fel de spectaculos ca atunci când un Galaxy Note 7 a făcut prăpăd un Jeep.

Posesorul unui iPhone 7, un instructor de surf din Australia, și-a lăsat telefonul în mașina parcată la plajă, sub un teanc de haine. Când s-a întors la vehicul după lecții, a observat că geamurile mașinii erau negre, iar interiorul era plin de fum și avariat. Telefonul pare să fi avut o problemă care a dus la aprinderea hainelor, iar apoi a interiorului mașinii. Nu a fost un foc la fel de violent ca la incidentul de luna trecută din Florida, cu acel Jeep, dar mașina tot este într-o stare destul de groaznică.

iphone-7-incendiu1

Proprietarul telefonului susține că nu l-a scăpat și nu a folosit până acum un încărcător diferit de cel cu care a venit telefonul. Totuși, fiind acum primăvară în Australia, la plajă, probabil temperatura ridicată din mașină nu i-a priit bateriei telefonului. Apple va investiga pentru ca nu cumva să fie la mijloc o problemă ceva mai mare.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

29 Comments

  1. Mama ce „bine venita” ar fi pt consumator ca si Apple sa aiba aceasta problema ca atat ei cat si Samsung au luat-o „la vale” tare cu preturile… nu le mai ajungea.

  2. So,nu sunt nici fan apple nici samsung..raman la zenfone ul meu..si pana acuma toti au ras de note 7 ca a fost un telefon exploziv sau glume din astea fara rost..sunt curios ce o sa se zica de acum incolo si de apple..parca si vad ca toti cocalarii vor spune ca „vai doamne apple e mai bun ca nu bubuie” dar dupa ce afla tac din gura de parca ar fi mielusei :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar