MORE

Un iPhone 6 a explodat, rănind un biciclist

Pentru cei care cred că unele dispozitive ar fi cumva imune la fenomenele fizice care pot duce la explozia unei baterii, un iPhone 6 a fost implicat recent într-un incident nefericit.

Un biciclist, numit Gareth Clear, se plimba pe un traseu din Australia pe care l-a mai străbătut de multe ori când a simțit o durere intensă, provocată de explozia senină a telefonului, descrisă ca o pocnitură spontană. Dispozitivul, un iPhone 6, se afla în buzunarul biciclistului atunci când acesta a luat o trântă. A încercat să își amortizeze căzătura cu mâinile și părea că totul era în regulă, doar că nu a durat mult până când pantalonii săi au început să emane fum, după care s-a produs explozia.

Telefonul a început să emane ceva similar cu lavă neagră, care a topit pantalonii lui Clear și două straturi de piele. Acesta a scăpat pe cât de repede a putut de telefon și s-a folosit de o sticlă de apă pentru a încerca să mai amelioreze rana. A trebuit apoi să meargă doi kilometri pe jos, pentru a da de civilizație și de ajutor.

Căzătura a fost considerată cauza incidentului, bateriile de Litiu-Ion având tendința să nu fie tocmai sigure atunci când sunt supuse șocurilor, după cum au dovedit și toate acele „hoverboards”.

[The Mirror]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button