MORE

Zvon: Un iPad Pro de 9.7 inch este pe drum

In ziua de 15 martie, Apple va avea o conferinta mica in care va anunta o varietate de noutati, iar una dintre ele se pare ca va fi o noua varianta de iPad Pro.

Aceasta noua iteratie a dispozitivului, care a castigat premiul pentru Toaster-Frigiderul anului, va avea o caracteristica neasteptata, si anume, va fi mai mica. Noul iPad Pro ar urma sa aiba numai 9.7 inch, sacrificand un avantaj foarte mare pe care il oferea varianta de anul trecut, si anume, ecranul sau imens, in favoarea unui grad mai mare de portabilitate.

Noua varianta de iPad Pro ar urma sa aiba suport pentru Smart Keyboard si Apple Pencil, iar in acest moment nu sunt alte informatii. Nici despre configuratie, nici despre data de lansare si nici despre un posibil pret la care ar putea fi disponibila aceasta tableta.

O intrebare buna pe care o aveti ar fi: „De ce ar face Apple o varianta mai mica a unei tablete destinata celor care au nevoie de o tableta mare pentru munca?”, iar un raspuns ar putea veni de la modul in care functioneaza software-ul. Mai exact, licentierea sa.

Companii precum Microsoft ofera software gratuit, precum suita Office, pentru dispozitive care au o diagonala mai mica de 10.1 inch. Asta inseamna ca desi trebuia sa cumparati o licenta pentru iPad Pro, Office va fi gratuit pentru aceasta varianta mai mica.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button