MORE

Un Instagram mai Frumos si mai Rapid pe Android

Un alt update care a creat valva zilele acestea este noua versiune de Instagram pentru Android, mai frumoasa si mai rapida. Marti noul Instagram a ajuns pe terminalele utilizatorilor si cele mai evidente imbunatatiri sunt la capitolul vizual.

Noua interfata este mai curata, in trend, adica flat si ni se pare mai rapida si mai eficienta decat precedenta. In vreme ce asezarea in pagina ramane aceeasi aproape toate butoanele au fost aplatizate si eficientizate. Banner-ul nu mai are gradient si logo-ul este acum alb curat si fonturi mai subtiri. Noua varianta pentru android seamana acum ca aspect cu cea pentru iOS desi testele arata ca cea de pe android este mai rapida. Instagram spun ca paginile de profil se incarca de doua ori mai repede in vreme ce dimensiunea aplicatiei a fost redusa la jumatate. Totusi noua versiune nu aduce niciun fel de feature-uri noi.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button