MORE

Un infricosator nou campion de League of Legends!

Un infricosator nou campion de League of Legends cunoscut sub numele de Gnar a scapat din mormantul lui de gheata, dar cine, sau mai exact, ce este el? Nimeni nu stie!

Gnar era o fericita…creatura, asa cum reiese din preview-ul campionului de pe pagina oficiala a celor de la Riot Games. Dar apoi, ceva rau s-a intamplat, iar familia lui a fost rupta in bucati! Acest lucru l-a lasat pe Gnar destul de trist, fiind ingropat in gheata si uitat acolo. Totusi teaser-ul cu Gnar  are un final aproape fericit. Gnar reuseste sa scape, ceea ce este bine, dar arata precum un gremlin furios si cu intentii criminale, desi asta este mai putin probabil.

Nu sunt prea multe informatii, asta fiind tot ceea ce avem. Desi exista o multime de discutii pe forumurile League of Legends, se pare ca acest campion era „prevazut” inca din Septembrie 2012, cand user-ul Lunarwind a postat o sugestie de campion intitulata Gnar – The Snowmass Sorrow.

„Aceasta draguta creatura iubeste mediile reci si a invatat sa stapaneasca puterea frigului si a ghetei precum Nunu” asa declara descrierea. „Spre deosebire de Nunu, Gnar se concentreaza pe crowd controls”.Comentariul are si o imagine mult mai putin amenintatoare decat cea care a fost aratata astazi.

Este imposibil de spus care este conexiunea dintre cele doua caractere, daca exista vreuna, fara a sti ce aduce noul Gnar pe masa cand vorbim de abilitati, dar este greu de crezut ca sugestia originala nu i-a inspirat pe cei de la Riot cu privire la designul acestuia.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Hm 🙂 Citisem despre el dar cand am vazut post-ul vostru am vrut sa va vad parerea. Off topic: de ce nu mai faceti acele vechi video-uri cu LoL ? Erau destul de bune acele „indrumari”,si erau niste clip-uri chiar bune…

  2. Pentru ca cel care le facea,Alfuros a.k.a Giupy (pentru apropiati) nu mai are parteneriat cu zon@. Singurul mod e sa faca cu altcineva un fel de parteneriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button