Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un hotel pentru gameri a fost deschis in Amsterdam

/
/
/

In mod normal, cand te gandesti la Amsterdam si hoteluri specializate, iti vine in minte ceva complet diferit de subiectul acestei stiri. Dar un nou hotel din celebrul oras va avea o noua tinta, gamerii.

Hotelul cu pricina se numeste The Arcade Hotel, si ofera 36 de camere in care veti gasi diverse console si jocuri, plus abilitatea de a inchiria console handheld atunci cand va aflati la bar. Hotelul are pana si o biblioteca plina cu benzi desenate.

Intentia este cea de a oferi o experienta speciala pentru cei care adora jocurile video. Una care sa sa le dea gamerilor aflati in voiaj senzatia ca nu stau la un hotel, ci la casa unui prieten.

De asemenea, mai ofera si optiunea de-a inchiria biciclete. Desi, daca pui un gamer intr-o camera plina cu jocuri si un bar plin cu jocuri si o biblioteca plina cu benzi desenate, n-ar trebui sa te astepti sa plece prea curand. Totusi… este Amsterdam.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar