MORE

Un grup de copyright o ia razna si vrea delistarea… internetului

Era inevitabil sa se intample asta, un grup sustine ca detine drepturi de copyright suficiente cat sa incerce sa ceara indepartarea de pe internet a fiecarui lucru cu putinta. Ca un fel de cult sinistru care incearca sa impiedice omenirea sa afle despre orice lucru cu putinta, indiferent de consecinte. Cunostintele trebuiesc aparate cu orice pret, cum ar fi… numele unui film?

Entitatea care isi spune Copyright Universal a trimis cateva mii de cereri catre Google pentru delistarea de pe motorul de cautare a mai multor rezultate. Foarte multe companii fac asta, foarte des, dar nu multe cer companiei Google sa indeparteze rezultate postate de compania Google pe paginile companiei Google.

Aceasta entitate, despre care nici nu pot fi sigur ca are vreo legatura cu studiourile Universal, a trimis cereri pentru delistarea unor pagini care nu doar ca nu aveau legatura cu pirateria sau incalcarea vreunui drept, dar apartineau chiar unor organizatii ca MPAA, care lupta impotriva pirateriei.

Nici macar cinematografele nu au scapat sau paginile oficiale, facute de studiouri, pentru filmele lor. Netflix s-a trezit cu acuzatii de piraterie, Hulu, pana si Apple. Nu a fost site care sa scape neatins de acuzatii ca ar fi pirati.  Din fericire pentru noi, Google a sesizat faptul ca aceasta entitate de copyright este complet senila, si nu a delistat aceste rezultate. Dar le-a indepartat pe cele care duceau la continut piratat.

Mai jos puteti vedea o mostra mica, mica de tot, din epopeea amuzant a Copyright Universal, care aspira practic sa interzica interentul.

huntsandmore mpaa netflix-1 apple googplay-1 amc

[Torrentfreak]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button