PC&Consoles

Un fel de succesor pentru Garry’s Mod a fost dezvăluit

Garry’s Mod, unul dintre cele mai populare jocuri făcute vreodată, este pe cale să primească o continuare, sau ceva similar cu o continuare, cândva în viitor.

Nu va fi una care să poartă numele GMod 2, sau ceva de genul, fiind construit pe tehnologie nouă și de ceva mai mulți oameni decât doar Garry Newman. Jocul poartă numele S&box și se află în dezvoltare la Facepunch Studios, ce se mai ocupă cu producția lui Rust șia unui număr de alte prototipuri. Spre deosebire de predecesorul său, acest joc este construit pe motorul Unreal 4, cel puțin deocamdată.

De ce deocamdată? Pentru că există un strat de C# construit deasupra lui Unreal 4 ce se ocupă de cea mai mare parte a ceea ce jocul în sine este, așa că motorul de bază în sine poate fi schimbat fără foarte mult stres. S&box este încă abia la începutul dezvoltării sale, așa că nu va apărea prea curând, iar atunci când apare nu prea este clar ce formă o va lua. Ar putea fi ceva ca Garry’s Mod, ar putea fi o platformă pentru dezvoltat jocuri, ar putea rămâne doar ca o unealtă internă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button