PC&Consoles

Un exemplar rar de Doom 2 s-a vândut pentru 3150 de dolari

Doom 2 a fost lansat cu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când lumea chiar se bucura să vadă pe piață ceva care avea gameplay-ul lui System Shock. Dar deși este vechi de 23 de ani, încă se vinde bine.

John Romero, unul din creatorii jocului, a vrut să scoată la vânzare pe eBay, prin licitație, un exemplar mai aparte al jocului. A creat o listare pentru cinci dischete din ediția inițială de lansare a lui Doom 2. Nu aveau cutie, nu aveau nimic special în afara faptului că erau unul din primele exemplare de Doom 2. Asta și că Romero urma să le semneze.

Listarea de pe eBay a fost făcută cu prețul de 10 dolari, dar după câteva zile aceasta a reușit să atingă 3150 de dolari. În cazul în care sunteți curioși de ce ar vrea cineva să dea atât de mulți bani pe un exemplar al lui Doom 2, nu am o explicație, dar cu siguranță există fani care visează să dețină o copie din prima generație a jocului, cu autograful omului care a făcut totul posibil. Dar să dai peste 3000 de dolari pe așa ceva tot este mult.

Romero a fost și el impresionant de sumă, așa că va trimite noului proprietar al jocului și câteva alte surprize. Are destule.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button