PC&Consoles

Un erou clasic de League of Legends este refacut

Cei care joaca League of Legends de ceva vreme probabil au observat ca treptat cam toti eroii vechi au avut parte de cate o reconstruire. Unii nici nu mai seamana cu ce erau inainte, atat ca aspect cat si ca gameplay. Iar lor li se alatura inca un clasic, Taric.

Eroul a fost modificat in cam fiecare mod posibil, fara a se renunta la rolul sau traditional de suport pentru ceilalti campioni din League of Legends.

Noul Taric are o varietate de talente noi, plus o pasiva care ii ofera doua atacuri mai puternice pentru fiecare abilitate utilizate. Puterea de vindecare a lui Taric este acum numita Starlight’s Touch, iar potenta sa vine de la numarul de Starlight’s Touch Charges pe care Taric le mai are la dispozitie, din cele 3 pe care le poate genera pasiv.

Abilitatea Bastion ii permite sa se lege de un aliat care primeste un bonus de protectie, iar abilitatile pe care Taric le aplica pe propria persoana sunt impartite cu aliatul. Aceasta putere mai ofera un bonus pasiv de armura.

Dazzel a ramas in concept acelasi, ametind inamicul, dar afectand orice inamic se afla in calea abilitatii.

Ultimata sa noua este Cosmic Radiance si face toti eroii aliati din proximitate invulnerabili la daune pentru cateva secunde.

Vizual, eroul acum seamana mai mult cu Fabio, decat cu… eh, era acel wallpaper la un moment, iar Riot pare sa il fi incorporat partial intr-unul din noile skin-uri.

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button