MORE

Un erou alternativ pentru clasa Warrior in Hearthstone ?!

Ceva se intampla in tinutul jocului, unde venirea unui „mysterious patron” a provocat speculatie ca un erou alternativ pentru clasa Warrior in Hearthstone urmeaza sa fie „defilat”.

„O figura impozanta cu umeri lati poposea in usa. Clientii se incruntau, ochii lor incercand sa se ajusteze la lumina in timp incercau sa observe noul venit. Ezitarea a adus cu sine o tensiune in aer pentru un moment, in care nimeni nu a miscat sau vorbit,” spune povestea Blizzard.

„Hangiul râde cald, cu un consistent ecou în întregul salon in timp ce face semn noului venit înauntru, si rupe tăcerea bruscă. Clientii râd împreună cu hohotele lui molipsitoare. Cani sunt ridicate, și strigăte de provocare decisiva se aud.” Care poveste, în sine, nu ne spune prea multe, dar conturul din jurul siluetei din imaginea centrala este aceeași de o formă ca și cea folosită în portretele eroilor in Hearthstone și, la verificarea proprietăților imaginii, textul său alternativ este revelat ca „HeroTeaser01_HS_FB_CK_500x500.jpg.”  Din moment ce Blizzard au spus în trecut că nu vor să introducă noi clase, s-ar părea ca cel mai probabil suntem pe cale de a obține un erou alternativ in clasa Warrior.

Așa cum te-ai aștepta, există tot felul de speculații pe tema asta pe Hearthstone Reddit, unde un utilizator a venit cu un argument destul de bun, ca silueta pare cel mai probabil să fie Magni Bronzebeard: scurt, gros, și, cel mai grăitor, cu un șnur agățat de arma în mâna stângă. Dar altii pun banii pe fratele său, Muradin. Ca întotdeauna, există si unii mai speculativi, care spera la o clasa cu totul noua Death Knight.

Dacă acest lucru este începutul portretelor pur cosmetice pentru eroi, fără noi mecanici de joc, va fi atât un pic dezamăgitor dar si… interesant. Vom afla, fără îndoială, cine și ce se afla in spatele portretului misterios destul de repede, dar toate puse împreună, ne trimit cel mai probabil la un erou Warrior alternativ, care este pe drum. Sunt deschis si la alte teorii totuși…

Articole asemanatoare

Back to top button