Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un Emoji te poate trimite la inchisoare

/
/
/

Emoji, acele emoticoane carora lumea nu le mai spune emoticoane din motive pe care numai un hipster le-ar intelege, au devenit acum un pericol pentru ordinea publica.

Publicatia Washington Post a publicat un articol despre un incident care cade fix in populara categorie: „Nu, serios, ati prins toti teroristii si erati plictisiti?”. O fata de 12 ani din Fairfax, Statul Virginia, SUA, a fost luata in vizor de politie si acuzata de amenintare si hartuire electronica, din cauza acestor… emoji.

Mai exact, fata a publicat un mesaj compus din iconitele pentru bomba, cutit si pistol, urmate de cuvintele „ne intalnim la Biblioteca” pe contul sau de Instagram, lucru ce a fost perceput ca o amenintare la adresa scolii.

Dupa o investigatie, s-a ajuns la concluzia stupefianta ca nu exista nici un fel de amenintare, doar cineva a postat niste emoticoane pe internet. Nu este nici primul incident de acest fel cand politia din SUA a luat mesaje non-verbale de pe internet pe post de amenintari si probabil nu va fi ultimul.

Tot ce pot sa spun este ca ma bucur ca nu era si pe la noi acest gen de politie cand eram eu la scoala generala, nu de alta, dar probabil inca as mai fi la inchisoare pentru planul meu de-a unge cu untura fundatia scolii, ca sa fie linsa de caini si astfel demolata. Nu radeti, sunt mii de maidanezi pe aici, ar fi in stare.

[Time]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

4 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar