GamingPC&ConsolesTECH

Un DLC nou pentru un joc vechi de 26 de ani

Bun venit în viitor

Cu un sfert de secol în urmă a fost lansat un joc numit Master of Magic, un standard de aur pentru genul Fantasy 4X. Unul ce aș putea spune că a fost egalat, poate întrecut, doar în ultimii ani cu lucruri precum Age of Wonders 3.

Master of Magic poate fi cumpărat de pe GOG de foarte mulți ani, în varianta sa originală, fără nici un fel de adaos. Dar, cumva, ieri, la 26 de ani după ce a fost lansat acest joc, a primit un DLC.

Ce fel de DLC? Unul care actualizează jocul cu un launcher ce permite lansarea jocului clasic, a jocului cu update-ul comunitar, sau a expansion-ului făcut de comunitate numit Caster of Magic. Acesta extinde destul de mult jocul, adăugând o grămadă de noutăți și modificând echilibrul de bază.

Nu este un DLC gratuit, costă 2.39 de euro, dar nu e tocmai o avere. Dacă nu vă convine, atunci probabil încă mai puteți scotoci pe undeva pentru varianta mod a lui Caster of Magic. Creatorul mod-ului nu îl mai oferă spre download, dar se bucură în acest moment de abilitatea de a fi răsplătit monetar pentru munca sa. Din păcate, Slitherine nu avea codul sursă, din moment ce Atari l-a pierdut pe undeva prin Cretacic.

Varianta expansion a lui Caster of Magic nu include nici elemente de artă împrumutate din alte locuri, dar acestea pot fi descărcate separat de cei interesați.

[Slitherine]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button