MORE

Un Desktop VR revolutionar

Pe masura ce ne apropiem de aparitia tehnologiei VR, devine din ce in ce mai evident ca jocuri VR sau filme VR sunt doar o mostra mica din ceea ce se poate face cu aceasta tehnologie.

Va prezint aplicatia care poate transforma VR din ceva care iti poate imbunatati divertismentul in ceva care pur si simplu poate inlocui complet monitoarele tale.

Virtual Desktop este o aplicatie pentru Oculus Rift si Vive care poate sa genereze un desktop virtual imersiv, care acopera chiar tot campul tau de vedere si poate genera cateva efecte foarte interesante.

Momentan, aceasta aplicatie inca presupune ca ai atasate la PC-ul tau cateva monitoare daca vrei sa ai un spatiu de lucru care sa se intinda pana in zare, desi poate ca s-ar putea emula prezenta lor cu timpul, pentru a insirui pur si simplu desktop-uri multiple in VR.

Pe langa simplu fapt ca iti da acces la tot PC-ul tau in VR, ofera integrat un player pentru video pe 360 de grade, are suport pentru poze pe 360 de grade si pentru realizarea de medii customizate. Poti face chiar un cinematograf.

Merg folosite si comenzi vocale pentru a lansa jocurile tale, dar pe departe cea mai atractiva functie, cea care il face cu adevarat un Killer App este adaugarea modului de vizualizare MilkDrop pentru muzica in VR.

Daca nu ati folosit vreodata MilkDrop in Winamp, atunci ati ratat o experienta spirituala fenomenala si literalmente nu intelegeti ce inseamna frumusetea sau fericirea.

Virtual Desktop va fi disponibil pe Steam luna aceasta.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button