MORE

Un dependent de Fallout 4 a dat in judecata Bethesda

Unii dintre voi probabil joaca in acest moment Fallout 4. Il jucati de mult, dar credeti cumva ca il jucati prea mult? Un individ din Rusia tocmai asta crede, si a dat in judecata Bethesda.

Individul, locuieste in Siberia, un loc binecunoscut pe vremea asta pentru frig, frig, mai mult frig, poate niste zapada si ursi care se imbata adulmecand butoaie de kerosen.

„Pagubitul” a decis sa apeleze la un avocat pentru a da in judecata studioul Bethesda, deoarece a devenit dependent de Fallout 4. Aparent, de trei saptamani nu face altceva decat sa joace Fallout 4, lucru ce a dus la pierderea slujbei sale. Pana si sotia sa l-a parasit.

Acest om sustine ca trebuia sa fie avertizat ca jocul poate crea o astfel de dependenta, ca daca ar fi stiut, atunci ar fi avut mai multa grija cand il juca. Aparent, faptul ca a stat mai mult de trei zile in el in loc sa plece la munca sau sa isi bage in seama sotia nu a fost un avertisment suficient de evident ca ar putea avea o predispozitie pentru a deveni dependent de lucruri care in sine nu pot crea dependenta.

Pentru „necazul” sau, individul cere suma de 500 de mii de ruble de la Bethesda, sau aproximativ 6500 de euro. Poate ca nu pare o suma mare, dar aproximativ atat castiga… unii oameni in doi ani de zile, daca au noroc. Si ce exact va face individul cu aceasta suma? Probabil va juca Fallout 4 mai departe.

In mod normal, acest gen de procese vin din SUA, unde lumea se da in judecata pentru cele mai ridicole lucruri cu putinta. Evident, rusii incep sa invete tactici noi.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close